Spijkers met koppen slaan bij De Jacob

Woensdagmiddag werden er spijkers met koppen geslagen op het bouwterrein van project De Jacob in Amsterdam. Symbolisch werd hiermee de start bouw ingeluid van de 92 koopwoningen en het sluitstuk van de vernieuwing van de Jacob Geelbuurt.

Tijdens de zonovergoten middag waren kopers, genodigden en het bouwteam aanwezig en werden er korte speeches gehouden door vertegenwoordigers van de Alliantie Ontwikkeling en Bouwbedrijf de Nijs. Er werd door kopers op een groot houtblok spijker geslagen en getoost op een voorspoedige bouw. Je kon op de foto bij de gezellige photobooth of je naam of tekst plaatsen op een groot doek. Het was de ideale middag om je toekomstige buren te leren kennen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij De Jacob zijn onder de kopers veel verschillende nationaliteiten vertegenwoordigd, van Spanje tot China en van Vietnam tot Griekenland. Veel komen er uit stadsdeel Nieuw West en West maar ook een groot aantal uit Amsterdam Oost. De dichtstbijzijnde koper komt zelfs uit deze straat. Het is een project voor jong en oud, de jongste koper is 22 jaar en de oudste 74 jaar.

De verkoop van de 92 koopappartementen en gezinswoningen verloopt succesvol, inmiddels is 95% verkocht. Voor diverse woningen staan tekenafspraken gepland en er zijn dus nog maar enkele woningen te koop. Heb je interesse, wees er snel bij en kijk voor beschikbaarheid de woningzoeker of neem direct contact op met de makelaar:
tel: 020 – 6 816 716
mail: projecten@hallie-vanklooster.nl