Verkoop Fase 2 De Jacob gestart!

Een unieke kans! Vanaf nu kan jij je inschrijven voor jouw favoriete woning van De Jacob Fase 2. Voor deze middeldure koopappartementen zijn voorrangsregels van toepassing. Deze voorrangsregels lees je hier. Ook is het goed om te weten dat hier een inkomensgrens en een zelfbewoningsplicht geldt.

Op de website onder het kopje downloads vind je de prijslijst en de koopwijzer (toelichting op de verkoopprocedure). Het is belangrijk dat je eerst deze koopwijzer goed doorleest, voordat je de inschrijving start via het inschrijfformulier. Alles goed doorgelezen? Volg dan deze stappen om de inschrijving te starten: 

  • Ga naar de button “Inschrijven” op de website en log in met jouw account. Heb je nog geen account, maak er dan eentje aan.
  • Zorg ervoor dat je weet voor welke bouwnummers jij je wilt inschrijven. Deze vind je in de lijstweergave onderaan deze pagina. Per bouwnummer vind je alle specificaties over de desbetreffende woning, zoals de woonoppervlakte, de ligging in het gebouw en de plattegronden.
  • Vul het hele inschrijfformulier in, selecteer (definitief) jouw favoriete bouwnummer(s) en onderteken het formulier. Geef hierbij ook aan dat je je voor Fase 2 inschrijft door dit aan te vinken onderaan het formulier.

Let op! Zorg ervoor dat je op tijd begint met het doorlezen van de koopwijzer en met het starten van de inschrijving. Je kan je namelijk tot 17 februari 17:00 uur inschrijven. Het zou zonde zijn als je net te laat bent, toch?